Oprema

Osobna oprema za zaštitu od pada (osobna zaštitna oprema za rad na visini), prema razini složenosti i opasnosti protiv kojih je namijenjena pripada u najvišu, 3. kategoriju osobne zaštitne opreme (OZO, int. PPE), namijenjene za zaštitu od pogibelji.

PRODAJA OPREME

Kvalitetna i cjenovno povoljna oprema cilj je svake kupnje, ali samo će usklađeni elementi opreme odgovarati pojedinom zadatku. Oprema koju nudimo odabrana je iz ponude različitih proizvođača kako bi raznovrsnošću osobina udovoljila svim zahtjevima koji se pojavljuju u radu na visini. U ponudi se nalazi i oprema za evakuaciju te raznovrsne vodilice i sidrišni sustavi. Kupcima su na raspolaganju informacije i savjeti kvalificiranih osoba, a u cijenu isporuke uključeno je slaganje kompleta i dodatne usmene upute za korištenje.

ZASTUPSTVO

ROCK EXOTICA, LANEX, SKYLOTEC i CAPITAL SAFETY (DBI-SALA, PROTECTA) povjerili su nam zastupanje i distribuciju svojih proizvoda na hrvatskom tržištu. Svi proizvodi u skladu su s europskim normama i Direktivom Vijeća 89/686/EEZ (EC tip ispitivanja). Oprema i užad navedenih proizvođača uspješno se prodaju na zahtjevnom europskom tržištu, a hrvatski kupci prepoznaju idealan omjer cijene i kvalitete tih proizvoda. Poslovnim partnerima i kupcima zajamčene su stalne zalihe proizvoda i potrebna dokumentacija.

Pisane upute - cijenu za pojedini element opreme zatražite ovdje

natrag  |  na vrh  |  početna