Oprema

Oprema i sustavi

VERTIQUAL, LANEX, SKYLOTEC, 3M povjerili su nam zastupanje i distribuciju svojih proizvoda na hrvatskom tržištu. Oprema navedenih proizvođača, raznovrsnošću modela i osobina, pokriva većinu potreba klijenata, a stalne zalihe i sva potrebna dokumentacija su zajamčeni. Pored standardne opreme za rad na visini, u ponudi se nalazi i oprema za spašavanje i evakuaciju te raznovrsni trajni sustavi i sidrišta. Uz prodaju opreme, poslovnim partnerima na raspolaganju smo za savjetovanje, izrada specifikacija i dokumenata te periodičke preglede opreme.

VERTIQUAL LANEX 3M SKYLOTEC

Prodaja opreme odvija se preko tvrtke HILAND koja nudi i opremu drugih proizvođača pa je asortiman time dodatno proširen. Za sva pitanja, kupcima su na raspolaganju kompetentne osobe s velikim iskustvom u izvođenju radova, a oprema se može razgledati u našem izložbenom salonu.

ROCK EXOTICA PETZL

Trajne sustave za zaštitu od pada ugrađuju kvalificirani monteri, pri čemu se koriste specijaliziranim alatima i instrumentima za testiranje. Proračuni, nacrti i specifikacije izrađuju se uz tehničku podršku proizvođača, koji je na raspolaganju i za sve prilagodbe ili specifične zahtjeve klijenata. Žičane vodilice, šinske vodilice, sidrene linije i strukturna sidrišta koja nudimo ugrađeni su na našem poligonu za obuku.

natrag  |  na vrh  |  početna