Početna

Dobro došli na stranice VERTIKA. Naša je specijalnost Rad na visini, a posebno tehnika Pristup užetom. Ovim poslom bavimo se već više od 25 godina i u njemu još uvijek pronalazimo nove izazove.

Obuka za rad na visini naša je glavna djelatnost, kojoj posvećujemo posebnu pozornost. Način obučavanja uskladili smo s najvišim standardima, a programe obuke maksimalno prilagodili potrebama korisnika. U nastojanju da tehničke uvjete podignemo na europsku razinu, sagradili smo novu poslovnu zgradu, u sklopu koje se nalazi namjenska dvorana za obuku.

ObukaDvorana za obuku

Prodaja opreme za zaštitu od pada važan je segment našega poslovanja, koji upotpunjujemo stručnim savjetima i specifikacijama. Distribuiramo opremu i sustave nekolicine inozemnih proizvođača, a prodaja raznovrsne opreme odvija se preko tvrtke HILAND, koja je u tu svrhu osnovana.

OpremaRadovi

Izvođenje radova na visini, nekad osnovnu djelatnost, u ovom trenutku usmjeravamo na zahtjevnije poslove i ugradnju trajnih sustava za zaštitu od pada. Periodički pregledi opreme, izrada tehničke dokumentacije i druge specijalističke usluge, sastavni su dio naše ponude.

Želimo Vam ugodan boravak na našim stranicama.

natrag  |  na vrh  |  početna