O nama

Naša je specijalnost Rad na visini, a obučavanje naša glavna djelatnost. Ovim poslom bavimo se gotovo 30 godina i u njemu još uvijek pronalazimo nove izazove.
Vertiko postoji od 2004. godine, od kada nastavlja i proširuje poslovanje građevinskog obrta za visinske radove, koji je osnovan prije gotovo 30 godina.

Pristup užetom naša je specijalnost od samog početka djelovanja, a naši zaposlenici prvi su visinski tehničari u Hrvatskoj s IRATA licencom. Tijekom godina, izvodili smo najzahtjevnije visinske radove, od montaže čeličnih konstrukcija na zagrebačkoj Katedrali do miniranja zidnih naslaga u silosima cementa. Prikupljeno znanje i iskustvo omogućili su pokretanje obuke za rad na visini.

Obuke za rad na visini počeli smo provoditi 2005. godine, a danas se one održavaju u suvremeno opremljenom centru, čija je gradnja sufinancirana sredstvima europskih fondova. Izrada tehničke dokumentacije, periodički pregled opreme i ostale specijalističke aktivnosti upotpunjuju ponudu naših usluga, ali obuke za rad na visini ostaju naša glavna djelatnost.

Galerije

Standardi

Primjenjujemo preporuke i smjernice britanskog standarda za provedbu obuke BS 8454 i savjetodavnog odbora ACWAHT u pogledu sadržaja obuke. Dvoranu za obuku certificirali smo prema GWO i IRATA standardima, a naše poslovanje ispunjava ISO 9001/14001 zahtjeve. Navedeni standardi VERTIKO obuke izdvajaju od većine ostalih.